Jump to Navigation

RVS server not showing up in server list

I am attempting to setup a RVS server using OpenRVS. It runs smoothly, but my current issue is that I can only join by using the console by typing "open 185.15.73.207:8888". My server is not appearing in the server list nor does Join IP work. You can see it on the frontpage of our website 22nd SAS EVR where you can get a bit more information about the server by clicking the map image.

I am running Windows Server 2012 R2 Standard. I have applied OpenRVS 0.7 which loads correctly according to the server console.

My primary port is 8888, ServerBeaconPort=9888 and BeaconPort=10888, all forwarded in my router and Windows. Unfortunately, I can't use the standard port as I use that for another game.

Is there something else I need to do? Other ports to forward?

Tony's picture

The serverlist is manually edited in OpenRVS as it is still in beta version. (I will fix it at some point though, as soon as my time allows)

I was trying to join your server but apparently it is down.

1. Is it a coop server or adversarial?
2. Could you please post your servers full name?

If you can give me the above info, I add your server to the list.

Thanks Tony!

It's a COOP server.

Name: SAS Proving Ground 6
IP: 185.15.73.207:8888

You can see it here if you need further details: https://sasclan.org/lgsl/?s=1

Best regards,

SAS_DeCapi
22nd SAS EVR - https://sasclan.org

Recognition's picture

glad to see its coming back DeCapi. So far your other member cant recall his name right now played on my servers a few times (ALLR6.com)

---------
Steam: http://steamcommunity.com/id/violentminds/ (Recognition)
---------
ALLR6.com | Missions +
ALLR6.com | Tango Hunt
ALLR6.com | Tango Hunt 2
ALLR6.com | Tango Hunt EU
ALLR6.com | ZOMBIES
Text/Voice: http://r6chat.com

MM18, perhaps?

I have troubles forwarding the right ports I think. These are the ports that my RVS server uses: http://hereford.sasclan.org:8000/report.html I've forwarded those in my router as well, but I can still only connect to it using the console (open 185.15.73.207:7777).

Best regards,

SAS_DeCapi
22nd SAS EVR - https://sasclan.org

Recognition's picture

DeCapi you installed the patch? http://www.allr6.com/discuss/viewtopic.php?id=3

---------
Steam: http://steamcommunity.com/id/violentminds/ (Recognition)
---------
ALLR6.com | Missions +
ALLR6.com | Tango Hunt
ALLR6.com | Tango Hunt 2
ALLR6.com | Tango Hunt EU
ALLR6.com | ZOMBIES
Text/Voice: http://r6chat.com

Yes I have and I see the server list. I have manually edidted Servers.list so now my server show up. However, I cannot join it. I get the error "server does not respond". But I am able to join using the console.

Best regards,

SAS_DeCapi
22nd SAS EVR - https://sasclan.org

Recognition's picture

Are you sure you installed the patch correctly? You should see your server on the list. I do!
This is what I see. http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/93851170776170418/535F1C3C...

However I cannot connect to it.
Make sure Tony has the correct IP and port.
Make sure you installed the patch on your server too! Maybe do the manual install http://allr6.com/discuss/viewtopic.php?id=3

---------
Steam: http://steamcommunity.com/id/violentminds/ (Recognition)
---------
ALLR6.com | Missions +
ALLR6.com | Tango Hunt
ALLR6.com | Tango Hunt 2
ALLR6.com | Tango Hunt EU
ALLR6.com | ZOMBIES
Text/Voice: http://r6chat.com

Copyright